ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER KAHVALTIDA BULUŞTU.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Gaziler Haftası kapsamında şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki Coffee Chefs Lounge Cafe Restaurantta kahvaltı düzenledi.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Gaziler Haftası kapsamında şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki Coffee Chefs Lounge Cafe Restaurantta kahvaltı düzenledi.
Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki Coffee Chefs Lounge Cafe Restaurantta düzenlenen kahvaltıda Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, misafirlerle tek tek ilgilendiler.
Kahvaltının ardından şehit yakınları ve gaziler ve aileleri, Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip Hersek Lagünü Doğa Eğitim Ve Engelli Uyumlu Kuş Gözlem Kulesi’ni gezdiler. Burada şehit yakınları ve gaziler ve ailelerine Doğa Pasaportu da verildi.
Misafirleriyle sohbet eden Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Güzel vatanımızın huzuru ve geleceği için giriştikleri mücadelede; gazilik payesini, kanlarıyla ve alın terleriyle hak eden vatansever kahramanlarımızın haklarını ödememiz mümkün değildir” dedi.
Benzer Haberler
15 TEMMUZ'UN YILDÖNÜMÜNDE ETKİNLİK
YAFEM 28. TÜRK BOYLARI ŞÖLENİ BAŞLIYOR
YALOVA SAHİLLERİNDE TEMMUZ AKŞAMLARI
VALİ KAYA'DAN 15 TEMMUZ BULUŞMASI
AFİLİASYON KOORDİNASYON TOPLANTISI
ÇİFTLİKKÖY'DE PLAJ HENTBOLU İLGİ ÇEKTİ
ÇINARCIK'DA HALK EKMEK SATIŞLARI BAŞLADI
TERMAL HALK OYUNLARI SIRBİSTAN'DA ESTİ