ZAFER PARTİSİ’NDEN EMNİYETE ZİYARET
Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Ersin Doğan ve il ve ilçe yöneticileri Yalova Emniyet Müdürü Yılmaz Deleni’yi makamında ziyaret etti..
Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Ersin Doğan ve il ve ilçe yöneticileri Yalova Emniyet Müdürü Yılmaz Deleni’yi makamında ziyaret etti..
Gerçekleşen ziyarette ilimizdeki güvenlik çalışmaları, toplumsal huzur ve kamu düzeni üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Ersin Doğan, misafirperverliğinden dolayıEmniyet Müdürü Yılmaz Delen'e teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.
Zafer Partisi Yalova İl Başkanı Ersin Doğan ve il ve ilçe yöneticileri daha sonra Yalova Polis Emeklileri Dernek Başkanı Aydın Çelenk ve dernek yönetimini ziyaret ettiler. Ziyarette güncel konular ve derneğin sorunları ve emeklilerle ilgili konular görüşüldü.




Benzer Haberler
SAADET PARTİSİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU TOPLANDI
YENİ PARTİ İL ÖRGÜTÜNE KADIN GÜCÜ
CHP'DE 6 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
AK PARTİ TERMAL VE ALTINOVA TOPLANDI
SAADET'TEN KENT KONSEYİNE ZİYARET
SAADET PARTİSİNDEN KARDEŞLİK BULUŞMASI
MHP YALOVA MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI