YTSO'DA ÜYE SERTİFİKASYON TÖRENİ YAPILDI
YTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende, Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Başkan Yardımcıları Galip Atik ve Sercan Şık, Meclis Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tutuğ ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ertuğrul Evci ve Ünal Yıldız'ın katıldığı törende, YTSO’ya Mayıs ayı içerisinde yeni kayıt olan firmaların yetkililerine sertifikaları teslim edildi.
YTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende, Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Başkan Yardımcıları Galip Atik ve Sercan Şık, Meclis Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tutuğ ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ertuğrul Evci ve Ünal Yıldız'ın katıldığı törende, YTSO’ya Mayıs ayı içerisinde yeni kayıt olan firmaların yetkililerine sertifikaları teslim edildi. Ticaret Sicil Müdürü İbrahim Akkanat'ın odanın tanıtımı ve hizmetleri ile ilgili sunumu sonrası tanışma etkinliği gerçekleştirildi.
Öte yandan, YTSO Yönetim Kuruluna ziyaretler devam ediyor. Yalova Avrasya OSB Bölge Müdürleri Utku Delikanlı ve Özgül Su, YTSO'ya yaptığı ziyarette OSB çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Yalova Kompozit ve Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Kaplan,Bölge Müdürü Özkan Anafarta ve Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. Kurumsal iletişim Müdürü Hande İpek'de YTSO yönetimini ziyaret ederek OSB çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.





Benzer Haberler
ÇİFTLİKKÖY’DE OKUL SERVİSLERİNE DENETİM
60 KİŞİLİK EKİPLE İKİ MAHALLEDE TEMİZLİK
YALOVA 3.FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
GÜNEYKÖY’DE SIFIR ATIK İÇİN UYGULAMA
EKONOMİ ZİRVESİ YALOVA OSB'DE YAPILDI
ALTINOVA’NIN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLANDI
VALİ USTA, MÜZİSYENLER KAHVEHANESİNDE