YOSK'A SİLPAGAR'DAN DESTEK
Yalova Ortopedikler Spor Kulübü YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç ve yönetimi Çiftlikköy Belediye başkanı Ali Murat Silpagar'ı ziyaret etti.
 
YOSK'A DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Başkan Ali Murat Silpagar ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu "Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mart ayında Yalova’da oynanacak olan karşılaşmalarda kentimizi temsil edecek olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç ve yönetimine değerli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Kendilerine Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi ligin güçlü ekipleriyle ve tüm rakiplerine karşı Yalova’da oynayacakları karşılaşmalarda başarılar dileklerimi iletiyorum. YOSK’un her zaman yanında olacak ve elimizden gelen tüm desteği vereceğiz" dedi.
 
SİLPAGAR'A TEŞEKKÜR EDERİZ
YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç da yaptığı açıklamada ise " Sayın Çiftlikköy Belediye başkanı Ali Murat Silpagar, engelli dostu bir başkanımızdır ve devamlı bizim yanımızda olmuş ve destek vermiştir. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Yosk bu sene Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek. şehrimizin ve engelli sporu için büyük bir tanıtım olacaktır. Ayrıca Avrupa'da madalya ve kupalarda başarı gösteren YOSK bu sezonda da adından söz ettirecek ve ülkemizi başarı ile temsil edecektir." dedi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!