YOSK 61 ORDU BŞB 68

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden YOSK, sekizinci hafta karşılaşmasında Yalova 90. Yıl kapalı spor salonunda Ordu Büyükşehir Belediyesi engelliler ile karşılaştı.

Süper Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen iki ekip Yalova’da haftanın kapanış maçında karşı karşıya geldi.Deplasmanda mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyespor, HDİ Sigorta Yalova OSK takımını 68-61 ile yenerek ligdeki 3.galibiyetini elde etmiş oldu.

Bu sezonun şanssız takımları arasında başı çeken YOSK, yine kazanabileceği bir maçı yenilgiyle noktaladı. Dar rotasyondan dolayı oyuncularının faul problemi yaşadığı yeşil-kırmızılı takımımız, ilk 3 periyotta üstün olduğu müsabakanın final çeyreğinde Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne 68-61 boyun eğdi. Bu sonuçla yeşil-kırmızılı takımımız, 10 puan ve averajla kırmızı bölgenin hemen üzerinde, 11.sırada kendisine yer buldu. Play-off yolunda avantajı ele geçiren Ordu ekibi de 11 puan ve averajla 10.sıraya yükseld

Maçın en skorer ismi 37 sayı ile ORDU BŞB takımından Ferda SEKMEN oldu.Beytullah 12 sayı ve Anıl 10 sayı ile çift hanede skor üreterek galibiyete katkıda bulundu.Kaptan Adem ise 9 sayı ile maçı tamamladı.

YOSK takımının en skorer ismi 21 sayı ile ALİAKBAR oldu.Ahmet MENCİK 16 sayı ve Hassan ASADIANI’NİN 12 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

YOSK 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda Tosyalı İskenderun Engelliler ile karşılaşacak.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!