YALOVASPOR'A ZİYARET

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Yalovaspor’u ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde sahaya inen ve antrenmanlara başlayan Yalovaspor’u ziyaret eden Başkan Vekili Tutuk’a, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıduman ve Volkan Dadaloğlu’da eşlik etti.

Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez’den takım ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Vekili Tutuk, futbolculara baklava ikram ettikten sonra tesisleri gezdi. Yalovaspor’un yerinin bu lig olmadığını belirten Başkan Vekili Tutuk; “Şuan takımımız hazırlık aşamasında ve Yalovaspor formasını terletmek bu formayı giymek için çaba sarf ediyorsunuz. Yapmış olduğunuz mücadelenin karşılığını inşallah alırsınız. Yalovaspor bu şehrin en önemli markalarından biridir. Şuan bulunduğu konumu hak etmemektedir. Sabır, mücadele, özveri ve şehrin kenetlenmesiyle Yalovaspor o özlenen günlerine dönecektir. Ben Yalovaspor’un en az yerinin 2. Lig olmasına inanıyorum. Zaten bu başarı geldikten sonra hedeflerimizi daha yüksekte tutarak istediğimiz yerlere gelir. Biz Yalova Belediyesi olarak imkanlarımız doğrultusunda yanınızda olacağız ve desteğimizi vereceğiz. Başta bu zor görevin üstlenen Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez’e, yönetimine ve tüm futbolcu arkadaşlarımıza başarılar dilerim” dedi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!