YALOVA ZABITASINDAN DENETİM
Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğüne bağlı bulunan Zabıta ekipleri il genelinde bulunan marketlerde denetim gerçekleştirdi.
Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğüne bağlı bulunan Zabıta ekipleri il genelinde bulunan marketlerde denetim gerçekleştirdi.
Yapılan denetimlerde marketlerin reyonlarında bulunan sebze ve meyvelerin kayıtları, künyeleri, faturaları ile birlikte etiketleri Zabıta ekipleri tarafından dikkatlice kontrol edildi. Etiketleri bulunmayan, künyeleri geçmiş olan ve eksik evrakları bulunan işletmelere tutanak tutuldu.
Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğü ekipleri, kanun ve yönetmenlik çerçevesinde fatura ve künyesi bulunmayan malların satışının yapılamayacağı konusunda market sorumlularına uyarılarda bulundu. Ayrıca market reyonlarında bulunan sebze ve meyve künyelerinin mutlaka tüketicinin görebileceği bir yerde bulunması gerektiği konusunda market çalışanlarını bilgilendirdi. Yapılan denetimlerde evrakları tam olan esnafa ve market çalışanlarına teşekkür edilirken, marketlerde künyesi, etiketi bulunmayan ürünler için ise tutanak tutuldu.
Benzer Haberler
ÇİFTLİKKÖY'DE BAŞKANLIK MAKAMI ÇOCUKLARIN
ÇİFTLİKKÖY'DE MARKETLERE DENETİM
YALOVA MALATYALILAR DERNEĞİ KONGREYE GİTTİ
GACIK KÖYÜNE KALICI SU MÜJDESİ
YALOVA'DA ÇAPRAZ SİGARA DENETİMLERİ
ÇİFTLİKKÖY'DE YENİ NESİL AYDINLATMA
PARKE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
SEYRANTEPE MAHALLESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI