YALOVA YENİ BİT PAZARINDAN GÖRÜNTÜLER
Yalova'da her perşembe günü kurulan ve roman pazarı olarak bilinen bit pazarı bir süredir, Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Nedret Ayaz Kapalı Pazaryeri’nde faaliyet gösteriyor.
Yalova'da her perşembe günü kurulan ve roman pazarı olarak bilinen bit pazarı bir süredir, Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Nedret Ayaz Kapalı Pazaryeri’nde faaliyet gösteriyor.
Yalova İDO iskelesinin karşısında bulunan Yalova 1. pazaryerinde iki kat olarak kurulan Yalova Bit Pazarı, Yalova Belediyesinin aldığı kararlar sonrasında geçtiğimiz aylardan itibaren Yalova Adnan Menderes Mahallesi (Hacımehmet ovası) olarak bilinen Nedret Ayaz Kapalı Pazaryerinde her perşembe günü tezgahlar açılarak, alıcılarla buluşuluyor.
Ylaova Belediyesi, yeni bit pazarına gitmek isteyen vatandaşları Yalova belediyesi Yalova Kapalı Pazaryeri'nden (eski bit pazarından) her Perşembe günü saat 10.00, 11.00, 12.00, 14.00, 15.00 ve 16.00'da hareket ederek Nedret Ayaz Kapalı Pazaryeri’ne ulaştırıyor. Oradanda, karşılıklı olarak yarım saat aralıklarla geri dönüş sağlanıyor.
Yeni kurulan yerde, eskisi gibi pek çeşit olmasada pazaryerinin burada kurulduğunu öğrenenlerin ilgisini çekmeye çalışan Yalova'nın yeni bit pazarında iğneden ipliğe, elektronik aletlerden tarihi eserlere kadar ne ararsanız bulabiliyorsunuz. Ancak yeni bit pazarının yerinden ne pazarcılar nede buraya gelen müşteriler memnun değil. Çeşitlilğin eskisi gibi olmadığı yeni bit pazarını sizler için görüntüledik.
iŞTE O ANLAR VE AYRINTILAR



Benzer Haberler
YALOVA ÜNİVERSİTESİNDE SÜLÜN SALIMI
BECAN: HAPİSHANE DEĞİL, DAHA FAZLA OKUL
NEHİR SOKAK’A KONFORLU DOKUNUŞ
YTSO BAŞKANI DEMİRYÜREK'E YENİ GÖREV
MECLİS ÜYELERİ NEDEN İSTİFA ETMEDİ
YALOVALI ARNAVUTLARDAN YELE'YE ZİYARET
ÇINARCIK SAHİLİNDE YOSUN TEMİZLİĞİ
ÇINARCIK’DA ÜRETİM ALANLARINA ZİYARET