YALOVA TABİAT PARKLARINDA İNCELEME
Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Karlık Yaylası Tabiat Parkı ve Ortaburun Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunuldu.
Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Karlık Yaylası Tabiat Parkı ve Ortaburun Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunuldu.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Doğa Turizmi Proje Uygulama Şubesinde görev yapan Mimar M. Aykut Göndelen, Mimar Yusuf Yolay ve İnşaat Mühendisi Arif Can Çalışkan Tabiat Parklarında incelemelerde bulundu.
İncele kapsamında Bölge Müdür Yardımcısı Yunus Aydemir, Doğa Turizmi Şube Müdürü Emre Selek, İl Müdürü Melike Saraçoğlu ve Çınarcık DKMP Şefi Sezgin Gürgün de incelemelere eşlik ettiler.
Karlık Yaylası Tabiat Parkı ve Ortaburun Tabiat Parkı’nda yapılan incelemelerde, tabiat parklarında yapılması planlanan çalışmalar ve doğa turizmine kazandırılması süreçleri hakkında içalıymalar başlatıldı.








Benzer Haberler
YALOVA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
YALOVA ÜNİVERSİTESİNDE SÜLÜN SALIMI
BECAN: HAPİSHANE DEĞİL, DAHA FAZLA OKUL
NEHİR SOKAK’A KONFORLU DOKUNUŞ
YTSO BAŞKANI DEMİRYÜREK'E YENİ GÖREV
MECLİS ÜYELERİ NEDEN İSTİFA ETMEDİ
YALOVALI ARNAVUTLARDAN YELE'YE ZİYARET
ÇINARCIK SAHİLİNDE YOSUN TEMİZLİĞİ