YALOVA SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR
Yalova Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Yalova İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek olan ‘7.Yürüyen Köşk Satranç Turnuvası’ 17-18 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.
Yalova Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Yalova İl Temsilciliği tarafından düzenlenecek olan ‘7.Yürüyen Köşk Satranç Turnuvası’ 17-18 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.
20 farklı ilden toplam 272 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan ‘Yürüyen Köşk Satranç Turnuvası’ 5 farklı kategoride yapılacak. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un, turnuvaya adını veren şehrimizin en önemli markalarından biri olan Yürüyen Köşk Bahçesinde saat: 11:30’da yapacağı hamle ile turnuva başlayacak. Ardından tüm sporcular kıyasıya bir yarış içinde farklı kategorilerde birbirleriyle yarışacaklar.
Toplam 2 gün sürecek olan turnuva sonunda dereceye girenlere laptop, tablet gibi çeşitli hediyeler verilecek.
Benzer Haberler
MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN 17 AĞUSTOS AÇIKLAMASI
YALOVA OSB'DE VAGON BÜFE HİZMETTE
KÂĞIT MÜZESİ’NDE MİNİKLER TARİHE DOKUNUYOR
AK PARTİ İL BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
ALİ ESLEK’TEN MAVİ LİSTE’YE DESTEK
BEYTTÜRK, ŞARJ İSTASYONLARI GENİŞLİYOR
YALOVA'DA HAVA SICAKLIĞI ARTACAK
KADIN CİNAYETLERİNE TEPKİ