YALOVA JANDARMA ASAYİŞ VAKFI TOPLANDI
Jandarma Asayiş Vakfı Yalova Temsilciliği toplantısı, Vakfın Onursal Başkanlığını yürüten Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta başkanlığında gerçekleştirildi.
Jandarma Asayiş Vakfı Yalova Temsilciliği toplantısı, Vakfın Onursal Başkanlığını yürüten Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta başkanlığında gerçekleştirildi.
Emniyet ve asayiş hizmetlerinin desteklenmesi, Jandarma Genel Komutanlığı mensubu şehitlerin ailelerine ilk yardımın ulaştırılması ve doğal afetlerde afetzedelere destek olunması gibi hayati misyonlar üstlenen vakfın toplantısında Vakfın genely durumu ele alındı.
Toplantıya; Jandarma Asayiş Vakfı İştirakler ve Emlak Müdürü E. J. Alb. Hakan Başkaya, İstanbul Bölge Müdürü E. J. Alb. Haluk Saygılı ile Yalova İl Jandarma Komutanı ve Vakıf İl Temsilciliği Başkanı J. Alb. Ercan Altın ile vakıf üyeleri katıldı. Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta başkanlığında yapılan görüşmelerde, vakfın genel amaç ve faaliyetleri Yalova ölçeğinde ele alınarak il genelindeki stratejik planlamalar değerlendirildi.
Toplantı kapsamında ayrıca, bölgedeki destek mekanizmalarının daha etkin ve hızlı işletilmesine yönelik kapsamlı fikir alışverişinde bulunularak vakfın yerel etkinliğinin artırılması kararlaştırıldı.








Benzer Haberler
YALOVA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA ATAMA
YTSO'DA SEKTÖR TEMSİLCİLERİ TOPLANDI
JANDARMA TEŞKİLATININ 187. YILI ANMASI
TUFAG, THOF HORON BİZUMDUR
ÇİFTLİKKÖY’DE TÜRKÜ ŞÖLENİ YAŞANDI
ÇİFTLİKKÖY'DE ÇİNİ KURSİYERLERİN SERGİSİ
AKKÖY ŞEHİTLİĞİNE YENİ DÜZENLEMELER
MUHTARLARA YÖNELİK EĞİTİM VERİLDİ