YALOVA İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
Vali Muammer Erol Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu IV. Olağan Toplantısı Yalova LCW Avrasya OSB Deposunda gerçekleşti.
 
Yalova LCW Avrasya OSB Deposunda düzenlenen toplantıya Vali Muammer Erol’un yanı sıra; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erhan Dede, İl Milli Eğitim Müdürü: Halil İbrahim Akmeşe, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü temsilen Necef Yıldırım, İl Ticaret Müdürü Alpaslan Tunalı, İl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Bozkurt, TÜRK-İŞ Temsilcisi:  Murat Şahin, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, HAK-İŞ Temsilcisi: Nebi Karagöz, MARKA Temsilcisi: Murat Özkan, Türkiye Sakatlar Konfederasyon Temsilcisi Murat Arslanhan, Yalova Üniversitesini temsilen Prof. Dr. H. Yunus Taş ve LCW üst düzey yönetici ve çalışanları katıldı.
Toplantının ilk bölümünde; 2022 yılı ilk altı ayı itibariyle İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunda alınan kararlar doğrultusunda yapılan faaliyetlerin değerlendirmesi, ilin mesleki eğitim ve istihdam verileri, mesleki rehberlik ve danışmanlık hizmetleri, mesleki eğitim protokolleri ve aktif işgücü programları hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.
İkinci bölümde, İŞKUR ve LC Waikiki işbirliği ile gerçekleştirilen istihdam ve mesleki eğitim çalışmaları ve Avrasya OSB yerleşkesi hakkında bilgilendirme yapılarak gelecek döneme yönelik istihdam planlamaları hakkında Kurul üyelerine bilgilendirme sunuma yapıldı. 

Vali Muammer Erol ve kurul üyeleri LC Waikiki deposunu gezerek yetkilerden bilgi aldı. Görüş ve önerilerin alınmasının ardından toplantı sona erdi. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!