YALOVA'DAN SEUL'A UZANAN İŞBİRLİĞİ

Kore Cumhuriyeti’nden Yalova’ya gelen heyet, Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i ziyaret etti. Görüşmede kültür, sanat, engellilik ve ekonomi başta olmak üzere farklı alanlarda iş birliği olanakları ele alınırken, Yalova Belediyesi ile Eunpyeong Belediyesi arasında karşılıklı iş birliği protokolü imzalandı.

Evrensel Film Festivali ve 6 Ekim Dünya Serebral Palsi Günü etkinlikleri kapsamında Yalova’da düzenlenen Uluslararası Sanat Buluşması için kente gelen Kore Cumhuriyeti heyeti, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel tarafından belediyede ağırlandı.

Ziyarette Eunpyeong, Seul Özel Şehir Belediyesi Başkanı Mi-kyung Kim, Seul Uluslararası Çocuk Film Festivali CEO’su Han Ki Kim, Kültür ve Turizm Bölümü Müdürü Park Yongsu, Politika Bölümü Müdürü Park HyungGon, Seul Uluslararası Çocuk Film Festivali Koordinatörleri Jeong JuYeon ve Jung Kyungmin ile Kültür ve Turizm Bölümü Sorumlusu Lee HwaJin yer aldı.

Gerçekleştirilen görüşmede, Yalova ile Seul arasında kültür, sanat, engellilik ve ekonomi başta olmak üzere çeşitli alanlarda gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar değerlendirildi. Görüşmelerin ardından Yalova Belediyesi ile Eunpyeong Belediyesi arasında karşılıklı iş birliğini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Kore Cumhuriyeti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki kent arasındaki ilişkilerin farklı alanlarda geliştirilebileceğini ifade etti.

Başkan Gürel, nazik ziyaretleri ve katkıları nedeniyle Kore Cumhuriyeti heyetine, uluslararası buluşmanın gerçekleşmesine öncülük eden Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan’a teşekkür ederek, Yalova’yı uluslararası alanda buluşturan iş birliklerinin artarak devam etmesini temenni etti

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!