YALOVA’DAN GAZZE’YE UZANAN İYİLİK KÖPRÜSÜ
Gazze’de yaşanan insani dram karşısında Yalova’da örnek bir dayanışma kültürü sergileniyor. İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde başlatılan “Bir Okul, Bin Gönül Kermesi” iyilik seferberliği, son gününde de artan bir duyarlılıkla sürüyor. İlimiz genelindeki tüm okullar, öğrencilerinden öğretmenlerine, velilerden idarecilere kadar geniş bir katılımla gönül köprüleri kuruyor.
Bugünkü etkinliklere Yalova Vali Yardımcısı Osman Sarı, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Şeliman ve şube müdürlerimiz de katılarak, öğrencilerin iyilik adına gösterdiği çabayı yerinde gözlemledi.
Yalova, iyiliğin birliktelik ile çoğaldığını bir kez daha gösterdi. “Bir Okul, Bin Gönül Kermesi”nde ortaya konan her emek, her destek ve her fedakârlık, Gazze’deki kardeşlerimizin umuduna dönüşecek



Benzer Haberler
YAPAY ZEKÂ DESTEKLİ DEPREM MODELİ
SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN FARKINDALIK
ÇİFTLİKKÖY’DE PATİLİ DOSTLARA İLGİ
MİNİK KURSİYERLERLE ATÖLYE ÇALIŞMASI
2000 YILI KIRTAY, TÜRKİYE'DE YILIN GAZETECİSİ
ÇİFTLİKKÖY’DE ZAFER KONSERLERİ COŞTURACAK
TEMMUZ AYINDA ÇİFTLİKKÖY’DE 23 BİN 763 HALK EKMEĞİ TÜKETİLDİ
YALOVA'DA DEPREM PANELİ YAPILACAK