YALOVA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle 4 kişiyi göz altına aldı. Gözaltına alınan zanlılardan silah, 242 gram çeşitli türlerde uyuşturucu ve 64 adet uyuşturucu hap ele geçti. Gözaltına alınan 6 zanlıdan 4'ü çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat sonucunda elde ettikleri bilgiler doğrultusunda zanlıların kullandığı aracı durdurarak arama yaptılar.  Araçta yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ve silah ele geçirildi. Operasyon sonucunda 6 kişi gözaltına alındı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada " Elde edilen istihbaratı değerlendiren ekiplerimiz Toplam 242,75 gram çeşitli türlerde uyuşturucu ve uyarıcı madde, 64 adet uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet 9 mm çapında tabanca, 1 adet şarjör ve 39 adet fişek ele geçirmiştir.  Konu ile ilgili (6) şahıs hakkında Yalova Cumhuriyet Başsavcılığınca TCK Madde 188 “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan adli işlem başlatılmış olup, (4) şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmış, (2) şahıs ise hakkında ise adli kontrol tedbir kararı uygulanmıştır." denildi

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!