YALOVA'DA FIRINCILARA HİJYEN EĞİTİMİ
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokol gereği İl Müdürlüğümüzce Yalova genelinde fırıncılık sektöründe çalışanlara yönelik “Hijyen Eğitimi” verildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokol gereği İl Müdürlüğümüzce Yalova genelinde fırıncılık sektöründe çalışanlara yönelik “Hijyen Eğitimi” verildi.
Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği konferans salonunda yapılan “Hijyen Eğitimi” organizasyonuna Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Kordinatörü Kenan Kalk, Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Tırnakçı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bozkurt ve sektör çalışanları katıldı.
Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılan eğitimde, sektör çalışanlarına Genel Hijyen Kuralları , Ekmek ve Ekmek çeşitleri üretimi, sektör sorunları ve ilgili mevzuat konusunda Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Tırnakçı ve Gıda Mühendisi Cenk Çalık tarafından sunum yapılarak bilgi verildi.
Uzmanlar tarafından verilen eğitimler sonunda sektör çalışanları sorun ve temennilerini ilettiler. Eğitime katılan 213 sektör çalışanına yönelik eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlar “Hijyen Belgesi” almaya hak kazandılar.





Benzer Haberler
YALOVA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
YALOVA ÜNİVERSİTESİNDE SÜLÜN SALIMI
BECAN: HAPİSHANE DEĞİL, DAHA FAZLA OKUL
NEHİR SOKAK’A KONFORLU DOKUNUŞ
YTSO BAŞKANI DEMİRYÜREK'E YENİ GÖREV
MECLİS ÜYELERİ NEDEN İSTİFA ETMEDİ
YALOVALI ARNAVUTLARDAN YELE'YE ZİYARET
ÇINARCIK SAHİLİNDE YOSUN TEMİZLİĞİ