YALOVA'DA FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ
Doğanın Ritminde Ağaç Sevgisiyle Sağlığımız İçin El Ele” sloganıyla düzenlenen Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği ile Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Engelli Meclisi tarafından düzenlenen “Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü” farkındalık etkinliği yoğun ilgi gördü.
Doğanın Ritminde Ağaç Sevgisiyle Sağlığımız İçin El Ele” sloganıyla düzenlenen Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği ile Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Engelli Meclisi tarafından düzenlenen “Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü” farkındalık etkinliği yoğun ilgi gördü.
Doğanın Ritminde Ağaç Sevgisiyle Sağlığımız İçin El Ele” sloganıyla düzenlenen Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği, Yalova Kanser Hastaları Derneği öncülüğünde; Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, Yalova Belediyesi, Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi, Mimoza Kadın Ritim Grubu ve Orman Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirildi.
Yalova Kanser Hastaları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sibel Beyosmanoğlu’nun öncülüğünde düzenlenen etkinliğe;
Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, Yalova Vali Yardımcısı Sayın İdil Özdemir Doğan, Yalova Belediyesi Başkan Yardımcısı Hatice Öncü Yürekkorkutan, SGK İl Müdürü Sami Tuşik, yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın Meclisimiz, çok sayıda dernek başkanı, üyeler ve vatandaşlarımız katıldı.Etkinlikte doğa ile sağlık bilincini bir araya getiren güzel bir atmosferde, müzik grubunun performanslarıyla farkındalık dolu anlar yaşandı.
Öte yandan, Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Engelli Meclisi tarafından düzenlenen “Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü” farkındalık etkinliğinde, görme engelli bireylerin toplumda bağımsız, güvenli ve eşit bir şekilde yer alabilmeleri için hep birlikte anlamlı bir gün gerçekleşti.
Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, Türkiye Spastik Engelliler Federasyon Başkanı Murat Arslanhan'ın katılımıyla gerçekleşen programda, betimlemeli sesli film dinletisi yapıldı ve katılımcılar siyah göz bantlarıyla beyaz bastonlar eşliğinde kısa bir yürüyüş gerçekleştirdiler.










Benzer Haberler
YALOVA'DA KAMU GÖREVLİSİNE GÖZALTI
YALOVA'DA FARKINDALIK ETKİNLİKLERİ
YTSO'DA KAMU KURUMLARINA PROJE EĞİTİMİ
ÇİFTLİKKÖY'DE 3. KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI
ÇINARCIK'TA OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ
SEYRANTEPE'DE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
YALOVA'DA OKULLARDA TATBİKAT YAPILDI
ALTINOVA BELEDİYESİNE ÖDÜL GELDİ