YALOVA'DA ÇEKİLEN TÜRK FİLMLERİ

www.farkyalovada.com olarak Yeşilçam filmlerine damgasını vuran ve Bazı bölümleri Yalova ve Köylerinde Termal Kaplıcalarında çekilen filmleri derleyerek sitemizde yayınlamaya devam ediyoruz.

1950'li yıllardan yakın tarihimize kadar Yalova'da çekilen filmleri ana sayfamızda bulunan Video galeri bölümlerinden izleyebilirsiniz. TIKLAYIN 

Aşağıda izleyeceğiniz Tatlı Meleğim, 1970 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Ediz Hun'un paylaştığı ve filmin bazı bölümlerinin Yalova Termal kaplıcalarında çekilmiş yeşilçam filmidir. 

Film, bir kadının sevdiği adamdan intikam almasını konu edinir. Sekreterlik yapan Leyla, bir kozmetik şirketinde işe başlar. Patronu Murat’a ilk görüşte âşık olur. Ancak Murat, Leyla’yı güzel bulmaz ve bunu Leyla’ya söyler. Kalbi kırılan Leyla, Murat’tan intikam almaya karar verir. Bir süre sonra beraber bir iş seyahatine çıkarlar. Murat bu seyahatte de Leyla ile hiç ilgilenmez. Leyla ise bu seyahati fırsata çevirerek Murat’tan intikam alacaktır.

Oyuncular; Türkan Şoray, Ediz Hun, Münir Özkul, Süleyman Turan, Suzan Avcı, Nubar Terziyan, Ali Demir, Leman Akçatepe, Zeki Sezer, Nubar Kamçıl, Hakkı Kurt

NOT: Diğer filmler için TIKLAYIN

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!