YALOVA BELEDİYESİNDE SERTİFİKA TÖRENİ

Yalova Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeline hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında ‘Kamu İhale Mevzuatı’ eğitimi verildi. İhale işlemlerinde kaynakların etkin ve verimli kullanılmasının da amaçlandığı 9 günlük eğitimi başarı ile tamamlayan 25 personele sertifikaları verildi.

Encümen Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine katılan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, personelin bilgi ve deneyim konusunda daha donanımlı hale getirilmesi ve kaynakların etkili kullanılması açısından hizmet içi eğitimleri önemsediklerini söyledi.

Başkan Tutuk, “Verilen bu hizmet içi eğitimlerle personellerimizi güncel bilgilerle donatarak niteliklerini geliştirmek, onların işlerine ilgisini ve heyecanını artırmak, çalışanların yeterli, bilgili, donanımlı olmasını sağlamak, onlara bireysel gelişim ve değişim becerileri kazandırarak, iş motivasyonlarını artırmayı amaçladık” dedi. 9 günlük Kamu İhale Mevzuatı eğitimini başarı ile tamamlayan 25 personele sertifikaları takdim edildi. Personele sertifikalarını Başkan Mustafa Tutuk ile birlikte Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ve Bahaddin Erbay ile Destek Hizmetleri Müdürü Serkan Cebeci takdim etti. Yetkililer tarafından verilen eğitimle ilgili yapılan bilgilendirmede ise, “Bu eğitim programının amacı; Kamu ihale mevzuatı eğitimi ile idarenin insan kaynağının kalitesine katkıda bulunmak, ihale sürecinde sorun yaşanmaması ve ihale işlemlerinde kaynakların etkin ve verimli kullanılması için 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ile elektronik ihale konularında personelin daha etkili ve verimli olmalarını sağlamak, kurum kültürünü ve imajını geliştirme noktasında katkı sağlanması hedeflenmektedir” denildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!