VALİ KAYA'DAN ÇİÇEK ÜRETİCİLERİNE ZİYARET
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova İl Tarım Orman MüdürüSuat Parıldar ile birlikte Yalova'daki çiçek üreticilerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Vali Dr.Hülya Kaya Çiçek Mezatını ve Bursa yolu üzerinde faaliyette bulunan Orkide Üretim işletmesini ziyaret etti
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova İl Tarım Orman MüdürüSuat Parıldar ile birlikte Yalova'daki çiçek üreticilerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Vali Dr.Hülya Kaya Çiçek Mezatını ve Bursa yolu üzerinde faaliyette bulunan Orkide Üretim işletmesini ziyaret etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Vali Dr.Hülya Kaya , 14 Şubat sevgilier günü nedeniyle Yalova'daki çiçek üreticilerine yaptığı ziyaretlerde yaptığı konuşmada" Yalova'nın çiçekçilik ve süs bitkisi alanındaki başarısı, hem üreticilerin kazanç ve emeğine hem de şehrin güzelliğine katkı sağlıyor. Katıldığımız mezattaki çiçeklerin güzelliğine hayran kalmamak mümkün değil. Üreticilerimizi kutluyorum." dedi.






Benzer Haberler
ALTINOVA’NIN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLANDI
VALİ USTA, MÜZİSYENLER KAHVEHANESİNDE
TERMAL’DE TURİZM MASAYA YATIRILDI
ALTINOVA İLÇESİNDE ÖRNEK PROJE
ARMUTLU İLÇESİNDE YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
ÜNİVERSİTENİN PROJESİNE DESTEK GELDİ