VALİ EROL ÖĞRENCİLERE KARNE DAĞITTI

Vali Muammer Erol, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının 1. Döneminin sona ermesi nedeniyle, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım töreni’ne katılarak öğrencilere karnelerini verdi.

Karne dağıtım törenine; Valimiz Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Birinci sınıf öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ederek kendilerine iyi bir tatil geçirmelerini dileyen Erol ve Akmeşe, karnelerini dağıttıkları öğrencilerimizi tebrik ederek hepsine ayrı ayrı başarılar diledi.

Karne dağıtımının ardından gerçekleştirilen kapanış töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşe; öğrencilerimize iki haftalık yarıyıl tatilinde bolca dinlenmelerini ve karneleriyle birlikte dağıtılan kitapları okumalarını söyleyerek öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlıklı ve huzurlu bir tatil dönemi geçirmelerini diledi.

Öğrencilerin yaklaşık 4 ay boyunca okula devam ederek çalıştıklarını ve tatili hak ettiklerini dile getiren Valİ Muammer Erol ise;" İlimiz genelinde eğitim, öğretimde oldukça iyi noktada olduğumuzu düşünüyoruz. Bu demek değil ki bununla yetineceğiz. Bunu daha da yükseltmek için el birliğiyle gayret gösteriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüklerimiz, idarecilerimiz en başta da öğretmenlerimiz çok gayret gösteriyorlar. Onlara da teşekkür ediyoruz, emeklerinden, gayretlerinden dolayı. Velilerimiz oldukça duyarlı, velilerimizin destekleri ve gayretleriyle eğitimdeki başarımızı daha üst noktalara taşıyoruz. Bu anlamda çocuklarla ilgilenen, eğitime destek veren bütün velilerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyor, iyi dinlenmelerini ve ikinci döneme daha hazır bir şekilde gelmeleri temennisinde bulunuyorum" dedi

Son ders zilinin çalmasının ardından karne dağıtım töreni sona erdi. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!