VALİ EROL'DAN HUZUR EVİNDE İFTAR
Vali Muammer Erol, Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nden hizmet alan sakinlerle iftar sofrasında bir araya geldi.
Vali Muammer Erol, Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nden hizmet alan sakinlerle iftar sofrasında bir araya geldi.
İftar programına; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Yaşlı Hizmetler Birimi Müdür Yardımcısı Yunus Özdaş ile Şube Müdürü Burhan Çaçan, Kuruluş Müdürü Erhan Çelik, huzurevi sakinlerimiz ile idari personeller katılım sağladı.
Vali Erol, tek tek masaları gezerek, huzurevi sakinleri ile sohbet etti. Programla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ramazan ayı bereketinin yaşanmakta olduğu bu sayılı günlerde Valimiz Muammer Erol ve eşi hanımefendi Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde değerli büyüklerimizle iftar sofrasında bir araya geldi.
Valimiz Muammer Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Müdürlüğümüz Yaşlı Hizmetler Birimi Müdür Yardımcısı Yunus Özdaş ile Şube Müdürü Burhan Çaçan, Kuruluş Müdürü Erhan Çelik, huzurevi sakinlerimiz ile idari personelimiz katılım sağladı. İftar öncesi Valimiz Muammer Erol ve eşi hanımefendileri kıymetli ulu çınarlarımızı tek tek ziyaret ederek hal ve hatırları soruldu. Ramazan ayı paylaştıkça güzel” ifadelerine yer verildi.



Benzer Haberler
İL GENEL MECLİSİNDE CHP GRUBU DÜŞTÜ
VALİ DELMECE YAYLASINDA KAMPA KATILDI
ÇINARCIKLI KADINLAR DENİZDE SPOR YAPTI
YALOVA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
YALOVA ÜNİVERSİTESİNDE SÜLÜN SALIMI
NEHİR SOKAK’A KONFORLU DOKUNUŞ
YTSO BAŞKANI DEMİRYÜREK'E YENİ GÖREV
MECLİS ÜYELERİ NEDEN İSTİFA ETMEDİ