ÜRETİCİ KADINLARA DESTEK TOPLANTISI
YTSO toplantı salonunda, Yalova'da faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin başkan ve üyeleri ile üretici kadınların katılımıyla Kadın Kooperatiflerine verilecek devlet destekleri, teşvikler ve eğitim programlarıyla kadın kooperatiflerinin geliştirilmesi konularının ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi.
 
Toplantıya, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erhan Dede, İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Yalova Ticaret İl Müdürü Alpaslan Tunalı, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, MARKA Yalova Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat Özkan, KOSGEB Yalova İl Müdürlüğü Uzmanı Zuhal Büyükaltınbaş, YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gençer, Yalova Girişimci Kadınlar Derneği (YAGİKAD) Başkanı Emine Yüksekol ve Dernek Üyeleri ile ilimizde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin başkan ve üyeleri ile üretici kadınla katıldı
 
Toplantıtıda; Kadın Kooperatiflerine verilecek devlet destekleri, teşvikler ve eğitim programlarıyla kadın kooperatiflerinin geliştirilmesi konuları ele alındı. Toplantıyla ilgili olarak bilgi veren  YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, “Kadın gücünü ekonomiye dahil etmek, toplumumuzun kalkınmasında büyük bir öneme sahip. Bu toplantıda atılan adımlarla, kadınlarımızın iş hayatında daha fazla söz sahibi olmalarına destek olmayı hedefliyoruz" diyerek şöyle konuştu.
 
" İl Mmüdürlerimiz, Kadın Girişimciler Kurulumuz, Yalova Girişimci Kadınlar Derneği ve kadın kooperatiflerimizle bu alanda yapılacak çalışmaları istişare ederek kadın girişimcilerimizin başarılarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Ayrıca, kadın kooperatiflerinin daha fazla destek görmesi için çeşitli teşvikler ve eğitim programları geliştirmeyi planlıyoruz. Bu sayede, kadınların iş hayatında daha güçlü bir şekilde yer almalarını sağlayacak fırsatları sunmayı hedefliyoruz” 
 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!