ÜNİVERSİTEDE İEEE YUCON KONFERANSI
Yalova Üniversitesi IEEE kulübünün organizasyonluğunda mühendislik, yazılım, bilgisayar ve teknoloji sektörlerinden önemli temsilcilerin de katılımıyla YUCON etkinliği düzenlendi.
Yalova Üniversitesi IEEE kulübünün organizasyonluğunda mühendislik, yazılım, bilgisayar ve teknoloji sektörlerinden önemli temsilcilerin de katılımıyla YUCON etkinliği düzenlendi.
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Gök, Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Adem Tuncer ve Dr. Öğretim Üyesi Yunus Özen’in de hazır bulunduğu etkinlik Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Öğrenciler ve sektör temsilcilerini buluşturan etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Yalova üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, “Üniversiteleri geleceğe taşıyan en önemli etkenler öğrenciler, donanımlı ve geniş vizyonlu gençlerle mümkün olacaktır. Biz üniversite yönetimi olarak gençlerimizin inisiyatif aldığı bütün faaliyetlerinde elimizdeki bütün imkanlarla arkalarındayız ve olmaya devam edeceğiz.” sözleriyle öğrencilere duyduğu güveni belirtti.
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca’ya katılımlarından ve desteklerinden ötürü IEEE Topluluğu başkanı İlkem Yaman tarafından çiçek takdim edildi.
Sektör temsilcilerinin deneyimlerini öğrencilere aktardığı ve dünya çapında önem arz eden Huawei, Near, Neutec ve Twre firmalarının sponsorluğunda gün boyu devam eden etkinlik, öğrencilere katılım sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.
Benzer Haberler
KIZILAY ÜCRETSİZ GİYİM MAĞAZASI AÇIYOR
ÜNİVERSİTEDE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
GENÇ YETENEKLER İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
ÇİFTLİKKÖYLÜLER SAĞLIK İÇİN YÜRÜDÜ
YALOVA OSB DAHA DA YEŞİLLENİYOR
İŞTE YALOVA'NIN AHŞAP HEYKEL MÜZESİ
GÜLEÇ BESİ ÇİFTLİĞİNE TAM NOT
YALOVA BENİM KENTİM BİLGİ YARIŞMASI