ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANI KÖSE- 15 TEMMUZ MESAJI

Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Av.Koray Can KÖSE, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Köse, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:Vatanın bölünmez bütünlüğünü, Devletimizin rejimini ve anayasal düzenini hedef alarak, alçak  FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün  ve neticesinde Türk Milletinin kazanmış olduğu unutulmayacak bir demokrasasi zaferinin 6. yılını yaşıyoruz. 

Yıllarca bir kanser hücresi gibi devletin kilit noktalarına sızan, millete ve devlete değil hain bir ajana bağlı olan bu hain yapının odakları, 15 Temmuz’da içlerindeki kini ve gerçek planlarını açığa çıkarmışve ülke genelinde bu planlarını eyleme koymuştur. 

Ancak her hücreye kadar sızmayı başaran bu yapı ve bu yapının hain maşaları Türk milletinin birlik, beraberlik ve vatan aşkını hafife almış, neticesinde milletin yumruğunu bir BALYOZ gibi kafasına yemiştir. 

15 Temmuz’da hıyanet imanı yenememiş, batıl Hakk’ı alt edememiştir. Milli birlik ve dayanışma ruhu ile millet bu alçak saldırıyı yerle bir etmiştir.  

Aziz Türk Milleti, 15 Temmuz’da Sözde Demokrasi ihracatı yapan kanlı odaklara ve onların yurt içindeki hain maşalarına , gerçek demokrasi dersini vermiş; milli birlik ve beraberliği ile kahraman Türk ordusunun şanlı üniforması arkasına sığınan vatan hainlerine göz açtırmamıştır.  

Binlerce yıllık mazisi olan aziz Türk milletinin artık ne kaybedecek vatanı ne de yıkılacak bir devleti vardır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği ve Türk milletinin 6 yıl önce bir kez daha tüm cihana gösterdiği gibi “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”  

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatan ve bayrak uğruna destansı mücadeleleriyle şehadete eren 251 şehidimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!