TUTUK, MUHTARLARLA BULUŞTU
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 14 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Vekili Tutuk, düzenlenen toplantıda muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 14 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Vekili Tutuk, düzenlenen toplantıda muhtarlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Muhtarlarımızla Diyalog Halindeyiz
Başkan Vekili Tutuk; “Mahallelerdeki eksiklikleri muhtarlarımızla karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak tespit ediyoruz. Güzel şehrimizi hak ettiği değere kavuşturmak adına muhtarlarımızla sürekli diyalog halindeyiz. Mahallenin ne eksiği var, vatandaş ne talep eder bunu mahalle muhtarlarımız iyi biliyorlar. Bu doğrultuda çalışmalarımız mahalle bazında devam ediyorum. Ben katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Yalovamız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Benzer Haberler
YALOVA BALGÖÇ'TE MARTENİÇKA GELENEĞİ
ESENKÖY'DE ŞİDDETLİ FIRTINA YOL KAPATTI
ALTINOVA’DA CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIR
KADINA YÖNELİK ŞİDDET MASAYA YATIRILDI
ÇİFTLİKKÖY’DE CAMİLER RAMAZAN’A HAZIR
YALOVA TARIM AKADEMİSİ İÇİN İLK ADIM
ÇİFTLİKKÖY MECLİSİNDEN SPOR'A DESTEK
KADIKÖY'DE KÜTÜPHANE AÇILDI