TOKİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

TOKİ Başkanlığı Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül, Yalova'da yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve 300 konutluk TOKİ konutları projesi hakkında görüşmelerde bulunmak üzere AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile bir araya geldi.

2021 yılında kurası çekilen 300 konutluk TOKİ projesi için yapılan görüşmeler neticesinde 4 Ekim 2021 tarihinde İhalenin yapılacağı bilgisi alındı.

300 konutluk TOKİ projesi tamamlandıktan sonra devamında tekrar ilave projelerin yapılması ve projelerdeki TOKİ konut sayısının arttırılması da görüşülen konular arasındaydı. Bağatar; “Daha çok vatandaşımızın TOKİ konutlarından faydalanabilmesi için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar TOKİ Projesi hakkında yaptığı değerlendirmede, "Şu anda ileriki tarihlerde yapılması planlanan ilave TOKİ konutları için aynı bölgede arazi çalışmaları devam etmektedir. İnşallah önümüzdeki süreçte daha çok vatandaşımızın TOKİ konutlarından faydalanabilmesi için ilave projeler yapılması konusunda çalışıyor ve takip ediyoruz" dedi. Başkan Bağatar Yalova'da bir ilk olacak Bağlarbaşı Mahallesi kentsel dönüşümü hakkında yapılan görüşmelerde, yaklaşık on gün sonra projelerinin onaylanacağı, mimari ve üç boyutlu görsellerin mahalle sakinlerine yakın zamanda ulaştırılacağı bilgisini verdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!