TERMAL İLÇESİNDE 10 KASIM
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm ülkede olduğu gibi Termal ilçesinde de ebediyete intikal edişinin 83’üncü yıldönümünde düzenlenen tören ve anma programıyla anıldı.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm ülkede olduğu gibi Termal ilçesinde de ebediyete intikal edişinin 83’üncü yıldönümünde düzenlenen tören ve anma programıyla anıldı.
10 Kasım töreni Termal Meydan' da anma ve çelenk bırakmayla başladı. Törene Belediye Başkanı H.Sinan Acar' ın yanı sıra, Termal İlçe Kaymakamı Vehbi Bakır, İlçe Jandarma Komutanı Çağrı İzci, İlçe Emniyet Amiri Rıdvan Demirel, il genel ve belediye meclis üyeleri Ak Parti Termal İlçe Başkanı Recep Bahar, CHP Termal İlçe Başkanı Selahattin Aksoy, MHP Termal İlçe Başkanı Murat Kösem, İlçe protokolü katılım sağladı.
Tören açılış konuşması ile başlayıp, çelenk bırakılması, saygı duruşu ve istiklal marşı ile burada son bulurken, 10 Kasım Atatürk' ü anma programları kapsamında Yenimahalle Gümüşdere Ortaokulu' nda düzenlenen etkinlik gerçekleşti..Katılımcıların hazır bulunduğu program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, öğrenciler tarafından okunan günün anlam ve önemini belirten şiirler ile son buldu.



Benzer Haberler
ÇINARCIK'TA KIŞA ÇINAR OL KAMPANYASI
KÖY YOLLARI ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
BECAN, 2026 BÜTÇESİNİ TBMM'DE ELEŞTİRDİ
TERMAL KARAYOLU ŞANTİYEYE DÖNÜŞÜYOR
ÇİFTLİKKÖY’DE OYUN PARKLARI YENİLENİYOR
ALTINOVA'DA DEFİNE ARAYANLARA GÖZALTI
ÜNİVERSİTE BÜTÇESİ 2 MİLYAR 245 MİLYON
TONAMI KÖPRÜSÜ YARIN BAKIMA GİRİYOR