TEMA ÜYELERİ, HERSEK LAGÜNÜNDE
Marmara Denizi’nin kıyısındaki 245 kus türüne ev sahipliği yapan Altınova Hersek Lagününü, TEMA Vakfı Yalova Temsilciliği üyeleri ziyaret etti.
Marmara Denizi’nin kıyısındaki 245 kus türüne ev sahipliği yapan Altınova Hersek Lagününü, TEMA Vakfı Yalova Temsilciliği üyeleri ziyaret etti.TEMA üyeleri, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kus Gözlem Kulesi ile Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ni de ziyaret etti.
Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kus Gözlem Kulesi ile Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ne hayran kalan TEMA üyeleri, Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye’nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunu da alarak oldukça keyifli bir gün geçirdi.



Benzer Haberler
YESOB KONGRESİ 1 MAYIS'TA: BOZKURT VE EKİBİNE TAM DESTEK
ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜNÜ DEV BAYRAK
ÇİFTLİKKÖY'DE ÇOCUK TİYATROSU
YAMAN: 23 NİSAN BİR DÖNÜM NOKTASIDIR
ESENKÖY SAHİLİNDEKİ ÇÖKMELERE MÜDAHALE
ÇİFTLİKKÖY'DE YAZ ÖNCESİ İLAÇLAMA
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE DENETİM
YALOVA TURİZMİ NEREYE GİDİYOR?