TBMM ESKİ BAŞKANI ŞENTOP YALOVA'DA
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova’ya bir dizi ziyaret için gelen TBMM önceki dönem Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile bir araya geldi.
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova’ya bir dizi ziyaret için gelen TBMM önceki dönem Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile bir araya geldi.
Başkan Mustafa Tutuk, Hukukçular Derneği Gençlik Komisyonunun Üniversite temsilcileriyle düzenlediği eğitim ve istişare kampı dolayısıyla gerçekleştirilen söyleşi programına katıldı. Uygulama otelinde düzenlenen programa; Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, TBMM önceki dönem Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, hukukçular ve öğrenciler katıldı.
Düzenlenen programın sonrasında Başkan Tutuk, Prof. Dr. Mustafa Şentop’u makamında ağırladı. Göreve geldiği günden bu güne kadar yapılan kapsamlı çalışmalar hakkında Prof. Dr. Şentop’a bilgiler vererek istişarede bulunan Tutuk, günün hatırasına Yalova çinisi hediye etti.



Benzer Haberler
ALTINOVA’NIN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE İTFAİYE HAFTASI KUTLANDI
VALİ USTA, MÜZİSYENLER KAHVEHANESİNDE
TERMAL’DE TURİZM MASAYA YATIRILDI
ALTINOVA İLÇESİNDE ÖRNEK PROJE
ARMUTLU İLÇESİNDE YAĞIŞ ETKİLİ OLDU
YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI
ÜNİVERSİTENİN PROJESİNE DESTEK GELDİ