SU DEPOLARI MEMBRAN İLE KAPLANIYOR

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin içme suyu hatlarını besleyen su depolarına izolasyon yapılıyor.

Şehrin içme suyu hatlarını besleyen 9 su deposu için sırasıyla çalışma başlatan Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk olarak Bayraktepe Mahallesinde bulunan 1000 m3’lük su deposunun izolasyonunu gerçekleştiriyor.

İlk aşamada toplam 4 su deposunun izolasyonunu tamamlayacaklarını belirten Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Yetkilileri; “Şehir merkezimizde içme suyu hatlarını besleyen toplam 9 su depomuz bulunmaktadır. İlk aşamada Bayraktepe Mahallemizde bulunan 1000m3’lük su depomuzu membran kaplamasını yapıyoruz. Ardından yine aynı mahallemizde çamlık mevki dediğimiz bölgede yer alan 5000 m3’lük depomuz ve sırasıyla Emirbayırı olarak bilinen bölgemizde bulunan 5000 ve 1000 m3’lük su depolarımızın membran kaplamalarını yapacağız. Ardından geri kalan 5 su depomuzda ise önümüzde ki günlerde çalışma başlatacağız. Yapmış olduğumuz bu çalışmayla depolarımızdan su sızıntılarının önlenmesini, korozyona karşı korunmasını sağlamakla birlikte daha kaliteli suyu içme suyu hattımıza yönlendirmiş olacağız” dediler.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!