SP İL YÖNETİCİSİ DOĞRU ADAYLIĞINI AÇIKLADI
SP Yalova İl Yönetim Kurul Üyesi ve Başkan Yardımcısı Yalova Kent Konseyi yöneticisi Doğan Doğru, Yalova Rüstempaşa Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı. Doğru, ilk seçim çalışmasını da 29 Ekim Cumhuriyet bayramında kurduğu seçim standında başlattı.
SP Yalova İl Yönetim Kurul Üyesi ve Başkan Yardımcısı Yalova Kent Konseyi yöneticisi Doğan Doğru, Yalova Rüstempaşa Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı. Doğru, ilk seçim çalışmasını da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında kurduğu seçim standında başlattı.
Adaylığını seçim çalışmasıyla birlikte açıklayan Doğan Doğru "Bugün Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100.Yılı, Bu özel günde, Rüstempaşa Mahalle Muhtar Adaylıgımızı 2000 Türk Bayragı ve 100 .yıl balonu dağıtarak kutladık, Ve bugünden itibaren 24 saat açık muhtar sloganıyla seçim kampanyamızı Başlattık, Yalova Sevdamızı Yalova Bilir" dedi.





Benzer Haberler
CHP YENİ YÖNETİCİLERİ MAZBATA ALDI
SAADET'TEN ANIT AĞAÇ KESİMİNE TEPKİ GELDİ
İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI
AK PARTİDEN ANIT AĞACIN KESİLMESİNE TEPKİ
CHP'Lİ KADINLARDAN BOŞ TENCERE EYLEMİ
ANAHTAR PARTİSİNDEN DERNEK ZİYARETLERİ
AK PARTİ'DEN ESENKÖY ZİYARETLERİ
İYİ PARTİ'DEN KİVİ ÜRETİCİLERİNE ZİYARET