SEMT77 YALOVA'DA ŞOK

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor’un Pazartesi günü deplasmanda oynaması gereken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor müsabakası, ekibimizdeki Kovid-19 vakaları nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

24. hafta maçları kapsamında 29 Mart Pazartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor deplasmanına çıkmaya hazırlanan Yeşil-Kırmızılı ekipte 1’i oyuncu 3’ü teknik ekipten olmak üzere 4 kişinin PCR testi pozitif çıktı. Testleri pozitif çıkan isimlerin gerekli izolasyonları yapılıp tedavilerine başlanırken Semt77 Yalovaspor yönetimi ise Türkiye Basketbol Federasyonu’na maçlarının ertelenmesiyle ilgili başvurusunu gerçekleştirdi.

Kocaeli ve Balıkesir maçları ertelenmiş oldu..

Türkiye Basketbol Federasyonu ise Semt77 Yalovaspor’un 29 Mart Pazartesi günü oynayacağı ve TRT Spor 2’den canlı yayınlanacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile 4 Nisan Pazar günü oynayacağı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçlarını ertelendiğini duyurdu. Yeşil-Kırmızılı ekibin Genel Menajeri Murat Dönmez, “Takımımızda yaşanan COVİD-19 vakaları sonrasında federasyona başvurduk. Onlarda hem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor hem de Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçlarını ertelediler. Teknik ekibimiz ve oyuncumuzun gerekli izolasyonları ve tedavileri başladı. İnşallah süreci sorunsuz atlatıp bu sezonki hedeflerimize ilerleyeceğiz” diye konuştu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!