SEMİH TURGUT 3. OLDU

Yağlı güreş müsabakalarını bu yıl şampiyonlukla açan Yalova Belediyesi Başpehlivanı Semih Turgut, başarısını bir yenisini daha ekledi.

Başpehlivan Turgut, Sakarya’da düzenlenen 58. Akbalık Yağlı Güreşleri’ne Yalova Belediyespor’u temsilen katıldı. Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen ve 14 farklı kategoride gün boyu devam eden güreşlere; 40’ı başpehlivan olmak üzere 600 pehlivan katıldı. Yalova Belediyesporlu Turgut, yağmur altında çamurla kaplanan çim zeminde kıran kırana gerçekleşen müsabakaları 3. olarak tamamladı.

Öte yandan Karapürçekli 21 yaşındaki başpehlivan Serdar Yıldırım ise rakibi Mustafa Arslan’ı yenerek Akbalık Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanı oldu. Dereceye giren sporculara madalyalarını Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Akbalık Güreş Ağası İbrahim Şahin takdim etti.

Turgut, “Yalova Belediyespor benim ailem ve aynı zamanda şehrimizin bir markası. Yalova Belediyespor’un ismini daha da ileri taşımak için elimden geleni yapıyorum. Sezonu şampiyonlukla açtık. 5 Haziran’da biten turnuvayı ise 3. olarak tamamladık. İnşallah daha da başarılı dolu yeni serileri şehrimize kazandıracağız. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a ayrıca da teşekkür ediyorum. Bu şehir her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!