SEKTÖREL SORUNLAR MASAYA YATIRILDI
Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, il Tarım Müdürlüğü toplantı salonunda tarımsal üretim sektörünün temsilcileri ile bir araya gelerek sorunları masaya yatırdı.
Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, il Tarım Müdürlüğü toplantı salonunda tarımsal üretim sektörünün temsilcileri ile bir araya gelerek sorunları masaya yatırdı.
İl Müdürlüğünde gerçekleşen toplantılarda, Yalova'da faaliyet gösteren Hayvancılık Birlikleri ve Su Ürünleri Kooperatif sektörlerin sorunları, Yalova'da bulunan meyve, sebze ve tarla bitkileri üreticileri ile il ve ilçe Ziraat Odası başkanlarının da katılım sağladığı toplantıda sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Toplantılarda ayrıca; Yalova'da faaliyette bulunan Süs Bitkileri Sektörünün temsilcileriyle bir araya gelinerek sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda tek tek söz alan sektör temsilcileri yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları anlattılar.
Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, “İlimizin lokomotif sektörlerinin başını çeken üreticilerimiz ile çiçek üretimini ve bu alanda gerçekleşen çalışmaları çok önemsiyoruz. Bakanlığımızın bu alana verdiği önemli desteklemeler var. Biz de ilimizde üreticilerimizin bu desteklerden faydalanmalarını sağlamak adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi
Çiçekçilik sektöründeki üreticilerle gerek yanlarına giderek ve gerekse onlarla buluşarak sorunlarını dinliyoruz. Bu sorunların ortadan kaldırılması için bakanlığımız başta olmak üzere ilimizin yöneticileri ile de görüşüyor ve onlara bu bilgileri veriyoruz. Müdürlük olarak ilimizde çiçekçilik sektörünün yaşadığı sorunlardan kurtarılması, taleplerinin yerine getirilmesi ve sektörün ilimizde daha da gelişmesi için elimizden gelen ne varsa bugüne kadar bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Benzer Haberler
YALOVA BELEDİYESİNDEN YENİ AÇILIŞLAR
İL ÖZEL İDARESİNİN ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
ABD BAŞKONSOLOSUNUN YALOVA ZİYARETİ
YALOVA BELEDİYESİNDEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
ÇINARCIK’TA HALK EKMEK PROJESİ
DEPREM ANITI PARKI PİKNİK ALANI OLDU
ARMUTLU YENİ YATIRIMLAR İÇİN ANKARA'DA
ALTINOVA'DA HIDRELLEZ COŞKUSU YAŞANDI