SAADET PARTİSİNDEN MİLLİ EĞİTİME ZİYARET
Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Kemal Polat ve il yönetim kurulu üyeleri, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Aytekin Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu..
Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Kemal Polat ve il yönetim kurulu üyeleri, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Aytekin Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette, İl Başkanı Kemal Polat, Aytekin Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyerek, eğitimin toplumun temel taşı olduğunu vurguladı. Polat, “Eğitim camiamızın güçlü bir şekilde desteklenmesi ve genç nesillerin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesi hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu vesileyle Yılmaz’a görevinde üstün başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ise, eğitimin her kesimden gelen katkılarla daha ileriye taşınabileceğini belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisi heyetine teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.
Benzer Haberler
SAADET PARTİSİNDEN MİLLİ EĞİTİME ZİYARET
AK PARTİ'DEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
CHP ÇİFTLİKKÖY BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
ANAHTAR PARTİSİ PAZAR ESNAFINI DİNLEDİ
AK PARTİ'DEN YALOVA'DA ESNAF ZİYARETLERİ
MHP'DEN ESENKÖY BELEDİYESİNE ZİYARET
CHP'DEN ÖZEL'E YAPILAN SALDIRIYA TEPKİ
SAADET PARTİSİ ANKARA TOPLANTISINDA