SAADET PARTİSİNDEN FİDAN KAMPANYASI
Saadet Partisi, Türkiye genelinde başlattığı “Senin Fidanın, Hepimizin Yarını” kampanyası kapsamında fidan dikme seferberliği ilan etti. Orman yangınlarıyla tahrip olan yeşil alanlara yeniden hayat vermeyi amaçlayan bu seferberliğe, Saadet Partisi Yalova İl Başkanlığı da destek vererek tüm Yalovalıları doğaya sahip çıkmaya davet etti.
Saadet Partisi Yalova’dan Fidan Kampanyasına Anlamlı Destek: “Senin Fidanın, Hepimizin Yarını”Saadet Partisi, Türkiye genelinde başlattığı “Senin Fidanın, Hepimizin Yarını” kampanyası kapsamında fidan dikme seferberliği ilan etti. Orman yangınlarıyla tahrip olan yeşil alanlara yeniden hayat vermeyi amaçlayan bu seferberliğe, Saadet Partisi Yalova İl Başkanlığı da destek vererek tüm Yalovalıları doğaya sahip çıkmaya davet etti.
Kampanyaya ilişkin açıklama yapan İl Başkanı Kemal Polat, şu ifadeleri kullandı:
“Yaşadığımız bu büyük acı karşısında; kayıplarımızı hep birlikte telafi etmek, yeşil vatanı büyütmek ve yarınlarımıza bir armağan bırakmak amacıyla Saadet Partisi olarak ülke genelinde ‘fidan dikme seferberliği’ başlattık.fidan.saadet.org.tr adresinde bulunan formu doldurun, sizin de adınızı taşıyan bir fidanı toprakla buluşturalım. Çünkü biz inanıyoruz ki: Senin Fidanın, Hepimizin Yarınıdır.”Kampanya, Bursa, İzmir, Karabük gibi orman yangınlarından etkilenen birçok ilde eş zamanlı olarak yürütülüyor. Vatandaşlar, internet sitesi üzerinden “Bir Fidan da Senin İçin Dikelim” başlığı altındaki formu doldurarak kendi adlarına bir fidan diktirebiliyor.İlk fidanlara, orman yangınlarında hayatını kaybeden işçilerin, arama kurtarma görevlilerinin ve vatandaşların isimleri verilecek. Böylece doğaya verilen zarar sadece ağaçlarla değil, bu uğurda can verenlerin hatırasıyla da onarılacak."
İl Başkanı Kemal Polat, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:“Bu sadece bir çevre kampanyası değil, aynı zamanda bir vefa ve bilinç hareketidir. Milli Görüş’ün bize öğrettiği sorumluluk bilinciyle; emanete sahip çıkmak, yeryüzünü imar ve ıslah etmek bizim asli görevimizdir.”Ayrıca Polat, Peygamber Efendimiz’in (sav) şu hadisini hatırlattı:“Kıyametin kopacağını bilseniz bile, elinizde bir fidan varsa onu dikin.”Ve yine şu müjdeyi paylaştı:“Kim bir ağaç dikerse, onun meyvesinden ve gölgesinden faydalanan her canlı için, Allah o kişiye sadaka sevabı yazar.”Saadet Partisi Yalova İl Teşkilatı, bu kampanyayla hem doğayı korumayı hem de toplumun maneviyatını ve dayanışmasını büyütmeyi hedefliyor.
Benzer Haberler
AK PARTİLİ KADINLARDAN GÜÇLÜ'YE ZİYARET
İYİ PARTİ'DEN MUHARİP GAZİLERE ZİYARET
CHP İL BAŞKANLIĞINA SİNAN GİRAY'DA ADAY
SAADET PARTİSİNDEN FİDAN KAMPANYASI
MEMLEKET'İN SON BASIN AÇIKLAMASI
AK PARTİ ÇINARCIK İLÇE DANIŞMA KURULU
ANAHTAR PARTİSİNDEN ZİYARETLER YAPILDI
CHP ARMUTLU’DA ÇETİNKAYA ADAY OLDU