PAZARYERİ’NİN ASFALT YÜZEYİ YENİLENİYOR
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, pazarcı esnafından gelen talepler doğrultusunda başlatılan asfalt yüzeyi çalışmalarını yerinde inceledi. Yalova Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar, pazarın kurulmadığı günlerde yapılacak. Böylelikle pazarcı esnafı da mağduriyet yaşamamış olacak
Yalova Belediyesi ekipleri, asfalt yüzeyi bozulan merkezi kapalı pazaryerinde çalışma başlattı.
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, pazarcı esnafından gelen talepler doğrultusunda başlatılan asfalt yüzeyi çalışmalarını yerinde inceledi. Yalova Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar, pazarın kurulmadığı günlerde yapılacak. Böylelikle pazarcı esnafı da mağduriyet yaşamamış olacak.
Bir mağduriyeti daha çözüme kavuşturduklarını belirten Başkan Vekili Tutuk; “Kapalı pazaryerinde bulunan esnaflarımızın taleplerini her fırsatta dinliyoruz. Kendileri bizlere yaşamış oldukları mağduriyetleri ilettiler ve asfalt yüzeyinin yapılmasını istediler. Yapacağımız yeni asfalt yüzeyiyle bir sorunu daha çözmüş olacağız. Böylelikle pazarımızda su birikintileri ve kötü kokunun önüne geçeceğiz. Çalışmalarda ise esnafımızı mağdur etmeden sürdürerek pazarın kurulmadığı günlerde devam edeceğiz” dedi.



Benzer Haberler
YALOVA BALGÖÇ'TE MARTENİÇKA GELENEĞİ
ESENKÖY'DE ŞİDDETLİ FIRTINA YOL KAPATTI
ALTINOVA’DA CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIR
KADINA YÖNELİK ŞİDDET MASAYA YATIRILDI
ÇİFTLİKKÖY’DE CAMİLER RAMAZAN’A HAZIR
YALOVA TARIM AKADEMİSİ İÇİN İLK ADIM
ÇİFTLİKKÖY MECLİSİNDEN SPOR'A DESTEK
KADIKÖY'DE KÜTÜPHANE AÇILDI