ÖĞRENCİLER HERSEK LAGÜNÜNÜ GEZDİ.
Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi (ÇAAL) 10’uncu sınıf öğrenci ve öğretmenleri, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesini ziyaret etti.
Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi (ÇAAL) 10’uncu sınıf öğrenci ve öğretmenleri, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesini ziyaret etti.
Kuş ve kelebekler hakkında bilgi aldılar
Türkiye'nin tek tapulu göl olma özelliğini de taşıyan Hersek Lagününe hayran kalan öğrenciler, Doğa Eğitim Merkezi'nde bölgeyi yanıma imkânı buldu. Merkezde yer alan Kuş Müzesini de gezen öğrenciler, Hersek Lagünündeki kuşlar ile Yalova ilinde bulunan kelebekler hakkında bilgi aldılar.
Bölgeyi inceleyip pasaport sahibi oldular
7 katlı asansörlü Kuş Gözlem Kulesinde lagünde bulunan kuş türlerini seyreden öğrenciler, program sonunda Doğa ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye'nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunu alarak keyifli bir gün geçirdi.



Benzer Haberler
KADIKÖY'DE KÜTÜPHANE AÇILDI
ÇİFTLİKKÖY'DE RAMAZANA ÖZEL MENÜ
YALOVA'DA TRAFİK LEVHALARI YENİLENDİ
ÇÖLYAKLI BİREYLER İÇİN YALOVA’DA BİR İLK
ARMUTLU'DA RAMAZAN ÖNCESİ DENETİMLER
ÇİFTLİKKÖY'DE KAYIP CÜZDAN BULUNDU
ALTINOVA'DA WOLF 1 SUYLA BULUŞTU
YALOVA’NIN GİRİŞİNDE TRAFİK RAHATLADI