MİLLİ EĞİTİMDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe başkanlığında, mesleki ve teknik eğitim veren okullarımızın yöneticileriyle değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında, mesleki eğitime öğrenci kazandırılması amacıyla imzalanan Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında ilimizde de mesleki eğitim çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Konuyla ilgili olarak şu ana kadar gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi almak ve süreci değerlendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe başkanlığında Uygulama Oteli Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Mesleki Eğitimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Dr. Uğur İnan ile meslek lisesi müdürleri katıldı.

Toplantıda mesleki eğitim çalışmaları kapsamında şu ana kadar yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Hedeflenen sayıya ulaşmak için planlanan çalışmalar hakkında da görüşülen toplantıda Müdürümüz Akmeşe; istihdam açısından mesleki eğitimin tanıtılması ve güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparak planlanan çalışmaların hassasiyetle yürütülmesi gerektiğini belirtti.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!