MHP' İL BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı’nı kutlamak ve birlik beraberlik mesajlarını pekiştirmek amacıyla parti binasında özel bir program düzenledi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı’nı kutlamak ve birlik beraberlik mesajlarını pekiştirmek amacıyla parti binasında özel bir program düzenledi.
Programa MHP İl Başkanı İhsan Güldoğan’ın yanı sıra, il teşkilatı üyeleri, Merkez İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları Başkanlığı, Türk Kamu-Sen ve bağlı şube başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Bayramlaşma programı kapsamında konuşan MHP İl Başkanı İhsan Güldoğan, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “MHP İl Teşkilatımız, Merkez İlçe Teşkilatımız, Ülkü Ocakları Başkanlığı, Türk Kamu-Sen ve bağlı şube başkanları ile yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek bayramlaştık. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Yaşasın milliyetçi ülkücü hareket” dedi.Program, sıcak bir atmosferde gerçekleşirken, katılımcılar arasında samimi sohbetler ve dostluklar pekişti. Bayramlaşma etkinliği, partinin temel değerlerine olan bağlılığını ve mensubiyet bilincini güçlendirmek adına önemli bir fırsat sundu.
Benzer Haberler
SAADET PARTİSİ’NDEN ‘ÖZGÜR GAZZE’ MİTİNGİ!
CHP YALOVA MANİSA'NIN ACISINA ORTAK OLDU
ANAHTAR PARTİSİNDEN KÖY ZİYARETLERİ
AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ
CHP'DE BAYRAMLAŞMA İL BİNASINDA YAPILDI
ANAHTAR PARTİSİNDEN YTSO'YA ZİYARETİ
AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISI
MHP İL BAŞKANINDAN ANKARA ZİYARETİ