MHP'DEN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Başkanı Namık Öz, il yöneticileri, MHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Yaşar Boz,MHP Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun ve MHP Taşköprü belde başkanı Bekir Karabulut yönetimi ve YESOB Başkan vekili Adnan Dağ ile beraber sanayi esnafıyla bir araya geldi.
 
Taşköprü sanayi sitesi Yönetim Başkanı Hikmet Duman'in de ziyaret edildiği programda esnafın sorunları dinlendi. Esnaf sorunlarını yerinde dinlemek ve Esnaf ile bir araya gelmek için Sanayi Sitesinde bulunan esnafları ziyaret eden MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz ,sanayi esnafının el emeğine ve alın terine övgüler dizdi.
 
Sanayi esnafının yoğun mesai içinde Yalova'nın kalkınmasına destek sunduğunu da dile getiren Öz “Ahilik haftanız kutlu olsun Yalova sanayisi geleceğe ışık saçıyor. Alın terinin ve el emeğinin her geçen gün zenginlik kazandığı sanayinin sorunlarını da çözüm üretmeye , çözüme kavuşturmayı hedefliyoruz” diye belirtti.
 
Sanayi esnafının bölgesine örnek olabilecek potansiyele sahip olduğunu ve bu potansiyelin daha fazla emek verilerek yükseltilebileceğini dile getiren MHP İl Başkanı Namık Öz “ esnafımızın sorunlarıyla ilgilenmek ve çözüm yolları oluşturmak bizler için görev niteliğindedir. Taşköprü sanayi bölgesinde parmakla gösterilebilecek pozisyondadır ve bu zenginliğin geleceğe aktarılması noktasında girişimlerin güçlendirilmesi icap ediyor. Bizler esnafımızla birlikte daha güçlü yarınlar için bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Esnafımızın sorunları için de gerekli adımları atmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!