MHP ÇINARCIK İLÇESİNDE PANEL DÜZENLEDİ
MHP Çınarcık İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen "Aile için Şiddet ve Kadın '’ temalı konferans Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lise Konferanas yoğun katılımla gerçekleşti.
MHP Çınarcık İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen "Aile için Şiddet ve Kadın '’ temalı konferans Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lise Konferanas yoğun katılımla gerçekleşti.
Konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, MHP İlçe Kadın ve Aile Komisyonu Başkanı Çiğdem Bayraktar, panel öncesinde açılış konuşması gerçekleştirdi.
Psikolog Dilara Deniz yaptığı konuşdu bir kişi veya grubu korkutmak, sindirmek ve istemedikleri bir şeyi yaptırmak için sert ve katı davranış, güç ve baskı kullanarak bedensel veya ruhsal açıdan zarar görmesine neden olan, acı ve korku veren bireysel veya toplu davranışlar şeklinde tanımladı.
Konferansa,
Milliyetçi Hareket Partisi Yalova İl Başkanı Namık Öz, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Eşi Elif Soyer, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar, Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun, Altınova İlçe Başkanı, Serkan Dikyar, BBP İlçe Başkanı Ercan Aydın, Çınarcık Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Turan, Yalova Kamu-Sen İl Başkanı Mustafa Deviren, Kurum Müdürleri, Çınarcık Afet Gönüllüleri Derneği Başkanı Yaşar Özkan, Harmanlar Mahallesi Muhtarı Burak Çelik, partiler ve vatandaşlar katıldı.
Benzer Haberler
İYİ PARTİ'DEN KİVİ ÜRETİCİLERİNE ZİYARET
AK PARTİ'DEN YALOVA'DA ESNAF ZİYARETLERİ
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'A BAKANDAN YANIT
CHP'DEN TERSANE GİRİŞİMCİLERİNE ZİYARET
AK PARTİ İL KOORDİNATÖRÜ İLE TOPLANDI
CHP YALOVA GENELİNDE 45 BİN İMZA TOPLADI
İYİ PARTİ'DEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
BÜYÜKGÜMÜŞ: SİYASET SOKAKTA ÖĞRENİLİR