MERHUM MÜMİN GÖZÜYILMAZ’IN ADI YAŞATILACAK

Yalova Gazetesinde yıllarca spor muhabirliği görevini yapan 1959 Yalova doğumlu olan ve 2011 Yılında hayatını kaybeden Mümin Gözüyılmaz’ın adının Yalova’da bir sokakta yada parkta yaşatabilmekiçin Yalova belediyesine talepte bulunuldu.

Yalova Saha Komiserleri Derneği Yalova Şubesi 2. Başkanı olarak görev yaparken 2011 yılında hayatını kaybeden Mümin Gözüyılmaz’ın adının yaşatılabilmesi için Yalova’da görev yapan meslektaşlarından  Erdinç Bulun, Osman Hökemen, Sertaç Tokay, Saim Çotuk, Kıvanç Rodoplu ve Ayşegül Tekinsan, Yalova belediye meclis başkanlığına verdikleri dilekçede taleplerini dile getirdiler.

Yalova Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısında  gündeme alınan talep, oybirliğiyle Yalova Belediyesi İsim Verme Komisyonuna sevk edildi.

Mümin Gözüyılmaz’ın adının yaşatılması talebinin belediye meclisinde kabul göreceğini düşündüklerini ifade eden basın mensupları, “Mümin Gözüyılmaz ilimizde sporun gelişimine, sporun sevilmesine, takip edilmesine ve halkın bu alandan haberdar olmasına önemli hizmetleri dokunmuş duayen ve emektar bir gazetecidir. Geçirdiği rahatsızlık sonrasında hayata gözlerini yuman Mümin Gözüyılmaz’ın adının yaşatılmasını istiyoruz. İlimize önemli hizmetleri olan ağabeyimizin adının yaşatılmasının bir vefa borcu olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda Yalova Belediye Meclisi’ne dilekçemizi sunduk. Teklifimiz İsim Verme Komisyonu’na sevk edildi. Gerek Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk, gerek meclis ve gerekse komisyondaki üyelerin bu konuya sıcak bakacaklarını düşünüyoruz. Yalova’ya hizmeti dokunan kişilerin adlarının yaşatılması konusunda sayın Tutuk’un da hassasiyetini biliyoruz. Mümin Gözüyılmaz’ın adının yaşatılması biz basın mensuplarını da mutlu edecektir” dediler.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!