MEMLEKET PARTİSİNDEN YTSO ZİYARETİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Genel Başkan Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Özcan Özel , İl başkanı Ertan Şener ile il yöneticileri YTSO Başkanı Tahsin Becan ve Yönetim kurulunu ziyaret ederek, Yalova caddelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, memleketi Yalova'da, Yalova Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Tahsin Becan’ı ziyaret ederek. YTSO’nun yeni hizmet binasına taşınmasından dolayı hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirip YTSO yönetimiyle sohbet etti.

YTSO Başkanı Tahsin Becan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada "Yalova Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerini ileten Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalova Milletvekili Özcan Özel, Memleket Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Ertan Şener ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız."dedi

Ziyaretin ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Yalova Caddelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirip vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Memleket Partisi İl başkanı Ertan Şener yaptığı açıklamada " Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ile birlikte, Yalova Çarsısı’nda esnaf ziyareti yaptık. Yalova Milletvekilimiz Özcan Özel ve İl Yöneticilerimizin de yer aldığı ziyarette, Genel Başkanımız İnce, esnafın sorunlarını dinledi. Bir sokak çalgıcısına eşlik ederek “Ankara’nın Taşına Bak” türküsünü söyledi" açıklamasını yaptı.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!