MEMLEKET PARTİSİNDEN İLÇE GEZİLERİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Genel Başkan yardımcısı Yalova milletvekili Özcan Özel, İl başkanı Ertan Şener ve Partisinin yöneticileri ile birlikte Armutlu ve Çınarcık ilçesinde  esnaf ziyareti yaparak ilçe halkına seslendi.

Türkiye'nin dört bir yanını dolaştıklarını ifade eden İnce, ilk olarak Armutlu ilçesine giderek burada yaptığı açıklamada "Biz Memleket Partisi olarak milletimize üçüncü bir seçenek sunmaya çalışıyoruz. Milet kutuplaştı, kamplaştı. Bir yanda Cumhur İttifakı bir yanda Millet İttifakı. Biz üçüncü bir seçenek sunuyoruz milletimize. Pırıl pırıl bir parti. Hazine yardımı yok, belediye yardımı yok, müteahhit yardımı yok. Gönüllülerden oluşmuş bir parti. Gönüllülerle birlikte Türkiye'yi karış karış dolaşıyoruz. Seçime daha zaman var. Allah'ın izni milletimizin isteğiyle başaracağımıza inanıyorum."

İnce, Armutlu'nun ardından Çınarcık ilçesine gitti. İnce, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren İnce, kendisini seçim anketlerinde düşük gösteren firmalara tepki göstererek, "Bence bu görüntüleri anketçilere gönderin" dedi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!