MEMLEKET'DEN

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalova Milletvekili Özcan Özel ve Karabük Milletvekili Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Aksoy yaptıkları ortak açıklamada Sözde Soykırım İddiaları ile Sözde Soykırım Kanun Teklifine tepki gösterdiler..

Özel ve Aksoy yaptıkları yazılı açıklamada "Sözde iddiaların, düzmece masalların arkasına sığınarak verilen kanun teklifleri de sözdedir, asılsızdır, provakatiftir.Yasal dayanaktan yoksun olarak sözde soykırım safsatasını gündeme getirmeye çalışmak tam bir iftira tüccarlığıdır. Türkiye Cumhuriyeti’ne haksız ve mesnetsiz olarak iftira atsalar da emperyalistler ve yerli işbirlikçileri bir kazanç sağlayamayacaklardır. Binlerce kilometre öteden gelip, kendisi ile savaşan Anzak askerlerine bile sahip çıkan bir milletten asla soykırımcı çıkmaz.Anayasa’nın 66. Maddesi derki; “ Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.” Bizler seçilmiş milletvekilleri olarak, hangi etnik yapıya sahip olursak olalım Türk Milletini temsil ettiğimizi unutmamalıyız! Kendi kültürüne yaranmak için tarihi gerçekleri saptıran teklifler vermek milletvekilliği ciddiyetine yakışmaz." diyerek şu soruları yönelttiler.

Dün, “23 Nisandan bir gün sonrası nedir?”,  “İpucu: 1915” diyenlere “anlayış” ve “yara sarma” gibi popülist söylemlerle destek verenleri görmek bizleri şaşırtmamaktadır.

Muhataplarına sormak istiyoruz;

  • 24 Nisan’da ön plana çıkan bu “anma duygusunu”, bakanlık yaptığınız dönemde hapse atılan ve hayatını kaybeden Balyoz ve Kumpas davaları mağdurlarına karşı da hissediyor musunuz?
  • Atatürk, diyemeyen bir il başkanı olarak attığınız tweetten sonra 24 Nisanlarda bir etkinlik yapıyor musunuz?
  • Sayın Milletvekili, 24 Nisan haricinde İstanbul Milletvekili olduğunun farkında mıdır?

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!