MECLİS TOPLANTISINDA BARAJ GÜNDEMİ
Yalova Belediye Meclisi Şubat Ayı oturumu RDKM'de Belediye başkanı Mehmet Gürel başkanlığında gerçekleşti. Belediye Meclisinin gündemine, geçen hafta Gökçe Barajında meydana gelen köpüklenme ve olaya karışan zanlıların tutuklanması gündeme geldi.
Yalova Belediye Meclisi Şubat Ayı oturumu RDKM'de Belediye başkanı Mehmet Gürel başkanlığında gerçekleşti. Belediye Meclisinin gündemine, geçen hafta Gökçe Barajında meydana gelen köpüklenme ve olaya karışan zanlıların tutuklanması gündeme geldi.
Gürel, Belediye meclis oturumunda yaptığı konuşmada Yaşanan olayla ilgili olarak Yalova Belediyesi olarak biz de davaya müdahale olduk doğal olarak. Takibini yapıyoruz. O anlamda da Yalova halkının içi rahat olsun” diyerek yaşanan olayı şöyle özetledi.
"Burada devletimizin ve belediyemizin ilgili birimleri hemen olaya müdahale edip gerekli tedbirleri aldılar. Bunu siyaseten kullanmaya çalışanları da esefle kınıyorum. Bu siyaset üstü bir konudur. Süreçte her hangi bir sorun yaşanmaması veya hızlı hareket edilmesi bireysel özelliğimden kaynaklı bir şey değil. Benim yerimde siz de olsanız aynı tedbirleri alırsınız. Ben Yalova’nın genelini ilgilendiren bu konuda çok hassas bir tutum sergileyen Yalova Valiliğimize de yürekten teşekkür ediyorum”.
Yalova’nın içme suyuna yapılan bu saldırıyı vatan hainliği olarak da niteleyen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, “Bu olayın sorumlusu ya da sorumluları kimse umarım en kısa sürede konu aydınlatılarak sorumluları gerekli cezaya çarptırılır. Bu kelimenin en basit hali ile vatan hainliğidir. Belediye olarak biz de davaya müdahil olduk. Bu anlamda da halkımızın içi rahat olsun” şeklinde konuştu. Belediye Meclis oturumunda ayrıca imar konuları ve gündem maddeleri tartışıldı.
İşte O Anlar ve Ayrıntılar
Benzer Haberler
YTSO AKADEMİK KURUL İLK KEZ TOPLANDI
ÇİFTLİKKÖY'ÜN NUFÜSU İKİYE KATLANDI
ÇINARCIK'DAN MUŞ’A UZANAN SICAK ELLER
DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK YAŞANDI
ENGELLİ HAKLARI VE ERİŞİLEBİLİRLİK TARTIŞILDI
YALOVA TÜRKÜ DOSTLARI BİR ARAYA GELDİ
TERMAL'DE ÇED TOPLANTISI DA İPTAL EDİLDİ
YALOVA BELEDİYESİ’NDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ