KUPANIN ADRESİ YİNE İSTEK
13 - 15 Aralık 2021 tarihleri arasında Yalova Masa Tenisi Salonunda yapılan Masa Tenisi Liseler (Gençler) İl Şampiyonasına katılan İSTEK Yalova Okulları Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazandı.
13 - 15 Aralık 2021 tarihleri arasında Yalova Masa Tenisi Salonunda yapılan Masa Tenisi Liseler (Gençler) İl Şampiyonasına katılan İSTEK Yalova Okulları Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazandı.
Ekin Bahtiyar TOPRAK, Özgün GÖKSAL, Berke URLU ve Emir Savaş ÖZER'den oluşan İSTEK Yalova Okulları Masa Tenisi Takımı gurubunda oynadığı Şehit Muhammed İ.A. A.İ.H.L 'ni 3-1 yenerek gurubundan birinci sırada çıktı ve ana tabloya kaldı. Ana tablodaki ilk maçında Çınarcık Atatürk Anadolu Lisesini 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.Yarı final maçında da Yalova Bahçeşehir Koleji'ni 3-0 yenerek finale yükseldi.
İSTEK Yalova Okulları Masa Tenisi Takımı final maçında Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesini de 3-0 yenerek İL ŞAMPİYONU oldu ve 4-5 Ocak 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.
İSTEK Yalova Okulları Kurucusu Mesut ACAR yaptığı açıklamada; "Son yapılan Liseler (Gençler) Türkiye Şampiyonasında, İSTEK Yalova Okulları Masa Tenisi Takımımız TÜRKİYE ŞAMPİYONU olduğu için bir olan il kontenjanımız 2 takıma çıkmıştır. Bu sene de ilimizden iki takımımız Bölge Şampiyonasında yarışabilecektir. Bölge müsabakalarına katılacak olan her iki takımımıza da başarılar dilerim" dedi.



Benzer Haberler
EDİRNESPOR 1 YALOVA FK 1
BAL LİGİ 15. HAFTA SONUCU
ÇİFTLİKKÖY 73 ETİMESGUT 66
KUŞAK SINAVI YAPILDI
ALTINOVA'NIN ŞAMPİYONLARI
ECE HARAÇ YİNE ŞAMPİYON
ÇİFTLİKKÖY'ÜN YILDIZLARI
ÇİFTLİKKÖY ŞAMPİYON GİBİ