KORU'DA EN DÜŞÜK ÜCRET 20 BİN TL OLDU
Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Hükümet tarafından açıklanan Asgari Ücret miktarının ,günümüz şartlarında çok düşük kaldığını düşündüğünü açıklayarak " Koru Belediyesi olarak emeğin ve emekçinin her zaman yayında olduk. 1 Ocak'dan itibaren Koru Belediyesinde en düşük ücret 20 Bin TL oldu" dedi
Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Hükümet tarafından açıklanan Asgari Ücret miktarının ,günümüz şartlarında çok düşük kaldığını düşündüğünü açıklayarak " Koru Belediyesi olarak emeğin ve emekçinin her zaman yayında olduk. 1 Ocak'dan itibaren Koru Belediyesinde en düşük ücret 20 Bin TL oldu" dedi.
.
Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman yaptığı açıklamada "Hükümet tarafından açıklanan asgari ücret miktarının günümüz şartlarında çok düşük kaldığını düşünüyor ve belediyemizde Asgari Ücreti 20.000 TL olarak uygulayacağımızın müjdesini tüm emekçi kardeşlerimle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ocak ayı itibari ile belediyemizden ödenecek en düşük ücret 20 bin TL olacaktır” dedi.



Benzer Haberler
DANIŞMAN:YALOVA’DA İSTİHDAM SAĞLIYORUZ
TERMAL'DE 1 EKİM YAŞLILAR GÜNÜ KUTLANDI
ÇİFTLİKKÖY’DE OKUL SERVİSLERİNE DENETİM
60 KİŞİLİK EKİPLE İKİ MAHALLEDE TEMİZLİK
YALOVA 3.FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
GÜNEYKÖY’DE SIFIR ATIK İÇİN UYGULAMA
EKONOMİ ZİRVESİ YALOVA OSB'DE YAPILDI
ALTINOVA’NIN TARİHİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR